• 1banner_logo.jpg
  • 3zld.jpg
  • 5fekete.jpg
  • 8vrsszem.jpg
  • 11Developok.jpg
  • 12konica_dev.jpg
  • 12konica_develop.jpg
BÉRLETI MEGOLDÁSOK
Rendkívül népszerű üzemeltetési forma, hiszen ez a legegyszerűbb konstrukció:

  • előre tervezhető költség,
  • a bérleti díj teljes összegben költségként elszámolható,
  • nincs váratlan nagy kiadás, mindig üzemszerű állapotban van a berendezés.

 Extra MEGOLDÁSAINK 
Cégünk saját fejlesztéseivel egyedi megoldásokat kínál        jelentős költségmegtakarításal:
  • Proximity kártyás azonosítással, nyomatfigyelés
  • Kíbővített Fax kezelési megoldások   Fejlett iratkötési technikák, gerinctűzés, hajtogatás


GAZDASÁGOS ÜZEM
Fénymásolók – nyomtatók karbantartása teljeskörű üzemeltetési megállapodás keretében.Az átalánydíjas szerződés tartalmazza:
  • a rendszeres karbantartást, hirtelen meghibásodás esetén az azonnali szervizt,
  • a kiszállási díjakat, valamint a toner, fényhengert, alkatrészek a tisztító- és kenőanyagok költségét.
SZERVIZ
Cégünk a Konica Minolta Magyarország, Hivatalos Márkaszakszervizeként a Konica Minolta termékek teljeskörű szervizelésén túl Canon, Samsung, Xerox fénymásolók és nyomtatók szervizelését is vállaljuk.
  • Márkakereskedői szakértelem
  • Eredeti alkatrészek, és szervíz anyagok

Bemutatkozik a bizhub 3300P/4000P/4700P nyomtatócsalád

bizhub 3300pAz új kompakt nyomtató családdal a Konica Minolta a kis- és közepes méretű munkacsoportok számára kínál költséghatékony megoldást. Az optimális teljesítményre hangolva a három modell különböző nyomtatási sebességgel és funkcionalitással rendelkezik, eleget téve a változatos felhasználási igényeknek.

Az új hardveres fejlesztéseknek köszönhetően az új széria minden eddiginél rövidebb idő alatt végez az összetett nyomtatási munkák konvertálásával és kinyomtatásával. Az új nyomtatásvezérlő processzor és a rendszer memória növelésének lehetősége - a bizhub 4000P és bizhub 4700P modelleknél 1,28GB-ra - lehetővé teszi, hogy a berendezésekkel végzett munka ne raboljon el értékes időt a fontos feladatoktól. Nyomtasson akár 47 lap/perc sebességgel a bizhub 4700P-vel, és felejtse el a várakozást! Az új bizhub családot változatos papírkezelés és akár 2300 lapos kapacitás jellemzi, így a nagyobb munkák is folyamatosan végezhetők újratöltés nélkül. Az akár három opcionális papírkazettába különböző lapsúlyú és méretű papírok tölthetők, amely további időmegtakarítást jelent, hiszen az egyes munkákhoz nem szükséges kézzel betölteni a megfelelő hordozót.

A 2,4 hüvelykes színes LCD kijelző a bizhub 4000P és bizhub 4700P modelleken átlátható animált menürendszeren teszi lehetővé a készülékek kezelését, a nyomtatási státusz megtekintését. A könyvtár-szerkezetű navigációnak köszönhetően nincs szükség bonyolult kézikönyvek tanulmányozására a készülék funkcióinak használatának elsajátításához.

A beépített környezetbarát megoldásoknak köszönhetően az új bizhub 3300P, 4000P és 4700P termékeket alacsonyabb energiaszükséglet és mérsékelt festékfelhasználás jellemzi. A kétoldalas (duplex) nyomtatás minden készüléken alapértelmezetten engedélyezve van, a papírköltségek minimalizálása érdekében. A kézzel szabályozható és újraprogramozható hibernációs módban a készülékek kevesebb, mint 0,5W-ot vesznek fel a hálózatból, így a munkaidő után sem szükséges áramtalanítani a berendezéseket. Az új szériában tehát minden adott ahhoz, hogy a környezetükért felelősséget vállaló cégek ideális választásává váljanak.

A kompakt, helytakarékos asztali kialakításnak köszönhetően a berendezések bármilyen irodai környezetben elhelyezhetők. A könnyű mozgathatóság miatt az irodák átrendezésénél vagy költöztetésénél sem jelent problémát a készülékeknek új helyet találni.

„Az új bizhub 3300P, 4000P és 4700P modern, kompakt asztali nyomtatók, melyek a hálózati funkcióknak köszönhetően akár központi nyomtatóként is használhatók a kis- és közepes méretű munkacsoportokban. A hardveres fejlesztéseknek, az optimalizált papírkezelésnek, valamint a környezetbarát működésnek köszönhetően minden irodai környezetben képesek helytállni, így hozzájárulva az irodai munkafolyamatok hatékonyabbá tételéhez." - Melissa Andres, termékmenedzser, irodai nyomtatás üzletág, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

Magyarországon elsőként a bizhub 3300P nyomtató kerül bevezetésre, melyet közel egy hónap elteltével követnek a nagyobb testvérei a bizhub 4000P valamint a bizhub 4700P.

Hírlevél

E-mail cím:*
Név:*

Kapcsolat

Konwex Irodatechnika Kft.
5000 Szolnok, Mátyás Király u. 4.
Tel.: (56) 420-752, Fax: (56) 410-752  

Konwex Irodatechnika Kft.
1096 Budapest, Sobieski J. u. 15.
Tel.: (70) 321-1487

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.