Nyomtatás

Irodaszékek forgalmazása


 


                                         


ONLINE Katalógus

Előfordult már veled, hogy nagyon olcsón sikerült valamilyen iparcikkhez hozzájutnod, azonban az hamar tönkre is ment?

Mi azt a terméket tartjuk jó vételnek, amelyik az elvárt használati szolgáltatásokat és minőséget a teljes várható élettartamra vetítve teljesíti jól. Plusz figyelembe vesszünk a termék jótállási idejét is, az esetleges meghibásodás miatt.

Ahány ember, annyi féle igény. Ezért egy termék értékmutatója lehet rossz akkor is, ha az ára alacsony. És lehet jó akkor is, ha a teljesítménye és az ára egyaránt magasabb az átlagnál.

Az ár-érték kérdés mellett van egy másik fontos szempont is, ami a székválasztást egyéni, illetve személyes kérdéssé teszi: ahány ember, annyi testalkat és egyéni adottság, esetleg betegség. Ezért, ahogyan a személyi számítógépe kiválasztásánál jó néhány szempontot figyelembe vesz az ember, úgy a „személyi ülőgépe” kiválasztásánál is célszerű egyéni szempontokat mérlegelnie.
 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK, ÁRLISTÁK

Irodaszék katalógus
XXL szék akció       
Bőr vagy Műbőr       

Képes, bővített katalógus
 

A jó választáshoz, illetve jó válaszokhoz jó kérdéseken át vezet az út.
 

 A forgószékeknek (mert ugye munkaszéknek csakis állítható, mozgó, tehát forgó székek jöhetnek számításba) jó néhány alapfunkciója alapértelmezett, mint például a dupla görgőkkel biztosított mobilitás, a gázlift révén kényelmessé tett ülésmagasság állítás és avval járó komfort rugózás, a legkevesebb 12 hó jótállás (ez törvényi minimum is). Ezeket külön kérés nélkül is valamennyi munkaszékünkhöz biztosítjuk. De ezeken túlmenően kizárólag rajtad múlik, hogy végül is milyen „személyi ülőgépet” szeretnél.

Kínálatunkban több mint nyolcvanféle alap forgószék található, s ez a szám az opciók és különböző kárpitok számával felszorozva több ezer.


 

Hírlevél

E-mail cím:*
Név:*

Kapcsolat

Konwex Irodatechnika Kft.
5000 Szolnok, Mátyás Király u. 4.
Tel.: (56) 420-752, Fax: (56) 410-752  

Konwex Irodatechnika Kft.
1096 Budapest, Sobieski J. u. 15.
Tel.: (70) 321-1487

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.